iStorm is onderdeel van de Select Groep

Als deel van de Select Groep kunnen we rekenen op hun brede ondersteuning. Maar ook de klant kan rekenen op dit breed netwerk aan experts.  
Select Projects
Select biedt alle contractvormen aan, waaronder ook projectsourcing. In de zusteronderneming Select Projects staat deze vorm van werken centraal. Dit zowel in technische domeinen als in de IT-sector.
Select International
Projectwerk is niet enkel in België en Nederland een begrip. Op de internationale arbeidsmarkt biedt Select International deze contractvorm, samen met vaste aanwerving en uitzendarbeid aan vanuit Dubai.  
Select België
Select biedt andere contractvormen aan met dezelfde service. Onze experts ondersteunen bedrijven met rekrutering, maar ook met gericht HR-advies, outplacement- en loopbaanbegeleidingen. 
Select Nederland
Select is sinds 2016 ook actief in Nederland. Vanuit Hilversum en 's-Hertogenbosch helpen we klanten met hun HR-vragen en bieden we oplossingen voor werving & selectie.
Peps Interim
Peps Interim is expert in blue collar, die expertise delen ze graag met Select zodat wij in bredere vakgebieden een HR-totaalpartner kunnen zijn. Ook Peps zet alles op alles voor de beste kwaliteit.
Xpertize België
Xpertize is net als Select een HR-partner die voor kwaliteitsvolle service gaat. We zetten beiden de mens voorop. Dankzij deze overname kunnen we beide nog meer bedrijven verder helpen.
Xpertize Luxemburg
Xpertize Luxemburg biedt dezelfde service als Select. Dankzij de overname kan het bereik van Select verder uitbreiden.
Xpertize Marokko
Ook in Marokko en Afrika is Xpertize actief. Dankzij nauwe samenwerking met Select International kunnen Select en Xpertize een breder netwerk aanspreken.