Wie is iStorm?

iStorm is een referentiepartner gespecialiseerd in IT recruitment die kwalitatieve rekruteringsoplossingen biedt, perfect aangepast aan uw human resources politiek. 

Onze geschiedenis

iStorm is opgericht in 2009, tijdens het begin van een wereldwijde financiële crisis.

In die periode richtte Christoph Maassen een rekruteringsbureau op gericht op de mens. De tijd nemen om alle klanten en alle kandidaten te ontmoeten en hun noden te begrijpen, beter te begeleiden en beter te helpen zitten in het DNA van deze organisatie en van al z’n medewerkers.

In 2016 ontmoet Christoph Bart Gonnissen, de CEO van de Select Groep. Tijdens hun discussies en ontmoetingen, wordt duidelijk dat de twee bedrijven dezelfde waarden delen. Begin 2018 integreert iStorm in de groep Select.

En dus, maakt iStorm deel uit van een groep die een bestaat uit een hondertal experts, gepassioneerd door human resources en de mens, verdeeld over een 20 kantoren in België, Nederland en het Midden Oosten

De mens als motor

Waarom rekruteren via iStorm?

Verticale markt
Elke consultant bij iStorm focust op een specifieke technologie. Elke dag staan we in contact met topkandidaten, vaak met exclusiviteite. Met ons werken betekent toegang tot een netwerk dat is opgebouwd gedurende jaren. Wie is er beter om mee te spreken dan de experts!
Executive Search
Onze executive search unit wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het targetten van het Executive niveau of hoog gespecialiseerde posities binnen de IT-sector en is een duidelijke getuigenis van iStorm’s wens om continu onze diensten te blijven verbeteren en updaten.
We opereren op een discrete en exclusieve manier om België’s top raking IT professionals te bereiken. Geweldige en exclusieve service voor uw posities die confidentialiteit vragen en toegang tot een groot netwerk van IT executives.


No cure, No pay!
Deze service is compleet risico vrij – u betaalt ons slechts wanneer we u de perfecte kandidaat hebben bezorgt. Krijg hoog kwalitatieve service met een smile erbovenop – zonder risico’s!
Samen
We werken lange avonden, in het weekend, koste wat het kost om uw rekruteringsprobleem te verhelpen. In ruil vragen wij een grondige kwalificatie van het werk en het bedrijf – We willen dat je bij ons terugkeert door een superieure klantenervaring aan te bieden. Onze aanpak is collaboratief – we definiëren de processen samen.

Vragen? Contacteer onze experts

Christoph MaassenFounder