Onze missie: jou helpen de ideale carrièrekansen te benutten

Hoe ga ik solliciteren? Wat gebeurt er daarna? Welke tips heeft iSTORM? Op deze pagina vind je een antwoord op je vragen.

Solliciteren bij iSTORM

Hoe gaat dat ?

Als gespecialiseerde recruiters helpen we je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging. We kijken niet enkel naar je cv maar leren ook de mens achter het cv kennen. We zijn carrièrecoaches, experts met kennis van zaken binnen jouw vakgebied. We begeleiden je doorheen heel je sollicitatieproces.

Waarom solliciteren via iSTORM?

Feedback

Als je solliciteert, heb je zonder twijfel al gedacht: waarom krijg ik geen feedback? Wij staan in direct contact met de Hiring Managers, we verdedigen jouw skills en komen bij je terug met feedback. Zo ben jij steeds op de hoogte van hoe je sollicitatie verloopt.

Unieke opportuniteiten

Wist je dat een groot deel van de vacatures niet dadelijk openbaar worden gemaakt? Wij blijven in contact met de hiring managers, zo weten we welke vacatures er zijn, nog voor anderen dit weten. En zo ontdek jij de meest unieke opportuniteiten.

Pro Active

Hebben we momenteel niet de perfecte vacature voor jou? We contacteren ons netwerk pro-actief zo vinden we de job die jij zoekt.

Tips & Tricks van Recruitment professionals

Een sterk CV opstellen

Een goed cv opstellen is belangrijk. Daarom moet je aandacht besteden aan de inhoud, de schrijfstijl en de lay-out. Hieronder geven we een aantal tips.

Tips voor een geslaagd gesprek

Een goede indruk maken tijdens je sollicitatiegesprek is belangrijk. Hier geven we je onze tips om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en voorbereid aan je gesprek kunt beginnen.

Jouw rechten als sollicitant

Het is niet altijd duidelijk wat je rechten zijn als je solliciteert. Toch zijn er een aantal verplichtingen die werkgevers en rekruteringskantoren moeten volgen.

Solliciteren bij iSTORM Projects?

IT op projectbasis

Wil je aan de slag gaan bij iSTORM Projects als projectmedewerker? Dan loopt je sollicitatieproces iets anders. Je werkt immers voor iSTORM Projects en gaat aan de slag binnen projecten die perfect bij jou passen.

Zin om ons te versterken?

Werken bij iSTORM: HR & Sales careers powered by iSTORM

HR & Sales careers powered by iSTORM
iSTORM groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met IT, Human Resources en Sales en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.
Een stage bij iSTORM
Interesse in een carrière binnen HR en sales? Wil je bijleren van echte HR-experts? Doe dan ervaring op bij iSTORM en leer het bedrijfsleven vanbinnen en vanbuiten kennen. Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar een leuke stageplaats bij ons.