Onze missie: helpen jouw leven te verbeteren

Hoe ga ik solliciteren? Wat gebeurt er daarna? Heeft u tips? Op deze pagina, vind je een antwoord op deze vragen net zoals alle praktische informatie.

Solliciteren bij iStorm

Hoe gaat dat ?

De consultants van iStorm helpen je graag verder richting een nieuwe uitdaging. Door eerst en vooral kennis te maken met de mens achter het CV, kunnen ze jouw competenties koppelen aan het juiste bedrijf. Onze consultants zijn ervaren experts met kennis van zaken binnen jouw vakgebied. Ze begeleiden je als echte carrièrecoaches door heel het sollicitatieproces.

Meer informatie over onze sollicitatieprocedure

Waarom solliciteren via iStorm ?

Feedback

Als je al ooit hebt gesolliciteerd, heb je zonder twijfel al gedacht: waarom krijg ik geen feedback? We hebben een directe lijn met de HR managers, we komen bij jou terug met de feedback en verdedigen jouw talent.

Opportuniteiten

Wist je dat het merendeel van de carrièremogelijkheden niet worden aangekondigd? Het is onze job om in contact te blijven met de HR managers om vacatures te verkrijgen alvorens iedereen ze ziet.

Pro Active

Zelfs al vinden we niet de perfecte job voor jou op dit moment – we gebruiken onze netwerken op een proactieve manier om voor jou de perfecte job te vinden.

De volle aandacht

Wist je dat Hr managers shortlists creëren? Door het persoonlijk contact met de hiring managers, verzekeren we jou dat je CV de volledige aandacht krijgt, die het verdient.

Lees de testimonials van onze kandidaten

Tips & Trick van HR experts

Een sterk CV opstellen

Een goed CV opstellen is belangrijk. Daarom moet je aandacht besteden aan de inhoud, de schrijfstijl en de lay-out. Hieronder geven we een aantal tips om het perfecte CV op te maken.

Tips voor een geslaagd gesprek

Een goede indruk maken tijdens het sollicitatiegesprek is belangrijk. Hier geven wij je wat tips om ervoor te zorgen dat je zelfzeker en voorbereid aan je interview kan beginnen.

Uw rechten als sollicitant

Het is niet altijd duidelijk wat je rechten zijn als je solliciteert. Toch zijn er een aantal verplichtingen die werkgevers en uitzendbureaus moeten volgen.

Solliciteren bij iStorm Projects?

IT op projectbasis

Wil je aan de slag gaan bij iStorm Projects als projectmedewerker? Dan loopt het sollicitatieproces iets anders. Je werkt immers voor iStorm Projects en gaat dan samen met ons op zoek naar een project dat perfect bij jou past.
Meer informatie over solliciteren bij iStorm Projects

Zin om ons te versterken?

Werken bij iStorm: HR & Sales careers powered by iStorm

HR & Sales careers powered by iStorm
iStorm groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met human resources en sales en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Contacteer ons!
Doe een stage bij iStorm
Interesse in een carrière binnen HR en sales? Wil je bijleren van echte HR-experts? Doe dan ervaring op bij iStorm en leer het bedrijfsleven van binnen en vanbuiten kennen. Contacteer ons en dan gaan we samen op zoek naar een leuke stageplaats.
Ik wil werken bij iStorm