Solliciteren bij iSTORM Projects: hoe gaat dat?

Hoe gaat dat?

1. Solliciteer je vandaag bij iSTORM Projects? Jouw sollicitatie komt direct terecht bij onze experts. Zij kennen je vakgebied door en door, zodat ze jouw kandidatuur perfect kunnen beoordelen.

2. Wij doen er alles aan om je binnen de werkdag persoonlijk te berichten. Je hoort dan kort nadien of we je graag persoonlijk spreken. Standaard voorzien wij in onze procedure ook een persoonlijkheidsvragenlijst.

3. Een eerste kennismaking kan via de telefoon gebeuren, maar doorgaans ontvangen we je graag in een van onze kantoren om uitgebreid kennis te maken. In het gesprek bespreken we je ervaring en interesses, om deze vervolgens te matchen met onze vacatures. Eventueel kan er een tweede en derde gesprek volgen.

4. Indien er een wederzijdse klik is en we een win-win kunnen bekomen, bespreken we graag samen met jou een voorstel tot samenwerking.

5. Welkom! Na ondertekening van je contract ga je van start als medewerker bij iSTORM Projects.

6. Samen bereiden we je voor op je projecten, zodat je weet bij wie je voor wat terecht kunt en wat je mag verwachten. Hiervoor duiden we ook een peter of een meter aan. Verder kun je rekenen op gespecialiseerde coaches die je bijstaan met raad en daad en samen met jou bekijken wat je noden zijn naar verdere professionele ontwikkeling toe.

7. Nieuwe ervaringen en nieuwe projecten houden je scherp.

Uiteraard gaan wij ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij ons bezorgt. Wil je meer weten over hoe we hiermee omgaan? Je vindt hierover meer informatie in onze werkwijze en onze privacyverklaring