Wie is iSTORM?

iSTORM is een referentiepartner gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve IT rekruteringsdiensten perfect afgestemd op jouw HR beleid.

Onze geschiedenis

Christoph Maassen richtte in 2009 iSTORM op, een rekruteringsbureau gespecialiseerd in IT die de mens centraal zet. De tijd nemen om alle klanten en alle kandidaten te ontmoeten, hun noden begrijpen, hen beter begeleiden en hen beter helpen zit in het DNA van deze organisatie en van al haar medewerkers.

Op korte termijn vestigde iSTORM zijn naam binnen de IT-rekruteringsmarkt als een partner waarop zowel kandidaten als klanten kunnen rekenen. Zelfs een wereldwijde crisis hield de groei van iStorm niet tegen.

In 2016 ontmoet Christoph Bart Gonnissen, de CEO van de Select Groep. Tijdens hun gesprekken en ontmoetingen wordt duidelijk dat de twee bedrijven dezelfde waarden delen. Begin 2018 integreert iSTORM in de groep Select.

Sindsdien is iSTORM de gespecialiseerde IT-rekruteringstak van de Select groep die bestaat uit een 150 experts, verdeeld over een 20-tal kantoren in België, Nederland, Luxemburg en het Midden-Oosten.

De mens als motor

Toen ik iSTORM oprichtte in september 2009, verklaarden de meeste mensen mij voor gek. En ik kan ze geen ongelijk geven: een rekruteringskantoor beginnen tijdens de ergste economische crisis in 70 jaar, lijkt een beetje vreemd. Toch kreeg ik onmiddellijk het gezelschap van verschillende ervaren recruitment consultants, met het geloof dat we het beter zouden doen dan alle andere rekruteringsbureaus. Ik wilde klanten iets bieden wat ze nooit eerder hadden gezien.

Vanaf dag één was het duidelijk dat een deel van onze unieke aanpak er zou komen door innovatie. iSTORM is het eerste recruitmentbureau dat video-cv’s en socialmediatools inzet bij de rekrutering van kandidaten. Maar iSTORM heeft ook een andere visie – we begrijpen dat de crisis de perceptie van geluk heeft veranderd. Het gaat niet langer alleen over winst maken, KPI’s en return on investment. We willen medewerkers met echte waarden en een langetermijnvisie. Bij iSTORM hebben we de ambitie om deze mensen samen te brengen en zo echte teamgeest te creëren op het werk.

De resultaten spreken voor zich. Het bedrijf is anders. De energie op kantoor is ongeloofelijk – iedereen werkt met een doel en is volledig toegewijd aan zijn klanten en kandidaten. Vandaag hebben we verschillende trouwe klanten met wie we samenwerken inzake hun rekruteringsvraagstukken. Het team is gegroeid en iSTORM is een gevestigde waarde geworden op de markt. Toch zijn er nog heel wat bedrijven en kandidaten die we kunnen overtuigen dat een bureau zoals iSTORM hun professionele leven kan verbeteren.

Ik geloof er rotsvast in dat een bedrijf zoals iSTORM en groot verschil kan maken in de rekruteringsindustrie van morgen. Elke ochtend opstaan en naar je werk gaan met een echt doel en met een echte missie om jou professionele leven te verbeteren is wat we bij iSTORM proberen te doen voor jou!

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten,
Christoph

Waarom rekruteren via iStorm?

Verticale markt
Elke consultant bij iStorm focust zich op een specifieke technologie.
Uitgebreid netwerk
Elke dag staan we in contact met unieke topkandidaten. Met ons werken geeft je toegang tot een netwerk dat is opgebouwd over de jaren heen.
Uitgebreide voorstelling
We stellen onze kandidaten voor aan de hand van onze eigen evaluatie en niet aan de hand van enkel een cv.
Samen
We werken samen met jou, we bespreken samen het functieprofiel, bekijken de bedrijfscultuur en overlopen de kernwaarden.

Vragen? Contacteer onze experts

Christoph MaassenFounder