Wie is iSTORM?

iSTORM is een referentiepartner gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve IT rekruteringsdiensten perfect afgestemd op jouw HR beleid.

Onze geschiedenis

Christoph Maassen richtte in 2009 iSTORM op, een rekruteringsbureau gespecialiseerd in IT die de mens centraal zet. De tijd nemen om alle klanten en alle kandidaten te ontmoeten, hun noden begrijpen, hen beter begeleiden en hen beter helpen zit in het DNA van deze organisatie en van al haar medewerkers.

Op korte termijn vestigde iSTORM zijn naam binnen de IT-rekruteringsmarkt als een partner waarop zowel kandidaten als klanten kunnen rekenen. Zelfs een wereldwijde crisis hield de groei van iStorm niet tegen.

In 2016 ontmoet Christoph Bart Gonnissen, de CEO van de Select Groep. Tijdens hun gesprekken en ontmoetingen wordt duidelijk dat de twee bedrijven dezelfde waarden delen. Begin 2018 integreert iSTORM in de groep Select.

Sindsdien is iSTORM de gespecialiseerde IT-rekruteringstak van de Select groep die bestaat uit een 150 experts, verdeeld over een 20-tal kantoren in Belgiƫ, Nederland, Luxemburg en het Midden-Oosten.

De mens als motor

Waarom rekruteren via iStorm?

Verticale markt
Elke consultant bij iStorm focust zich op een specifieke technologie.
Uitgebreid netwerk
Elke dag staan we in contact met unieke topkandidaten. Met ons werken geeft je toegang tot een netwerk dat is opgebouwd over de jaren heen.
Uitgebreide voorstelling
We stellen onze kandidaten voor aan de hand van onze eigen evaluatie en niet aan de hand van enkel een cv.
Samen
We werken samen met jou, we bespreken samen het functieprofiel, bekijken de bedrijfscultuur en overlopen de kernwaarden.

Vragen? Contacteer onze experts

Christoph MaassenFounder