iStorm: Experts op het gebied van IT-rekrutering.

Rekruteringsbedrijf voor 100% gespecialiseerd in ICT-profielen met een passie voor de mens, die kwaliteit voorop zet

Kwaliteit op maat, vertrekken vanuit de mens en jaren ervaring. Onze experts zijn gespecialiseerd in de informatica-sector en combineren meerdere decennia aan ervaring onderling. iStorm maakt onderdeel uit van Select, een toonaangevende speler binnen de Human Resources-sector verspreid over 20 kantoren in België, Nederland en het Midden-Oosten. Ontdek hier wat de werking van iStorm en Select zo uniek maakt.
Ontdek ons team

Waarom rekruteren via iStorm?

Specialist in een niche

iStorm probeert niet zoveel mogelijk cv’s te vergaren. We selecteren de juiste kandidaten en stellen enkel de beste aan u voor. Kwaliteit boven kwantiteit dankzij een diepgaande screening en de focus op de mens in uw onderneming. We werken diepgaand, nemen echt de tijd. Enkel zo kunnen we met grote zorg een langetermijnrelatie uitbouwen met onze klanten en kandidaten.
Ontdek iStorm

Werken bij iStorm

HR & Sales careers powered by iStorm

iStorm groeit en is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met human resources en sales en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.
Werken bij iStorm

iStorm maakt deel uit van de Select groep

Begin 2018, ontving Select de volgende nieuwe partners: Peps Interim, iStorm en Xpertize. Deze bedrijven versterken de groep als HR-generalist maar ook als specialist in het IT-domein. Wat hen allemaal samenbrengt? De mens. iStorm en Select nemen de tijd om u te leren kennen, als kandidaat, als klant.
Ontdek de Select groep