Experts op het gebied van IT-rekrutering.

Een gespecialiseerde IT-recruiter die kwaliteit voorop zet

Bij iSTORM geloven we in het bieden van kwaliteit op maat van de mens. Met hun jarenlange ervaring binnen de ICT-sector, kennen de gespecialiseerde recruiters hun werkgebied als geen ander en adviseren ze je steeds de beste koers. iSTORM maakt deel uit van Select, met 20 kantoren in Belgiƫ, Nederland, Luxemburg en het Midden-Oosten. Ontdek hier wat de werking van iSTORM en Select zo uniek maakt.

Waarom rekruteren via iSTORM?

Specialist in een niche

iSTORM gaat voor kwaliteit niet voor kwantiteit. We introduceren je enkel de beste kandidaten voor jouw vacatures. We slagen hierin dankzij een diepgaande analyse van zowel onze kandidaten als de werkomgeving bij de klant. We werken met oog voor detail, enkel zo kunnen we een langetermijnrelatie uitbouwen met klant en kandidaat.

Werken bij iSTORM

HR & Sales careers powered by iSTORM

iSTORM is op zoek naar nieuw talent. Heb je voeling met human resources, it en sales en zin om samen met andere professionals aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje bij onze interne vacatures.

iSTORM maakt deel uit van de Select groep

Begin 2018 trad iSTORM toe tot de Select groep. Door deze samenwerking voegt Select IT-specifieke rekrutering toe aan haar specialiteiten. Wat heeft ons samengebracht? De mens. Zowel iSTORM als Select nemen de tijd om zowel kandidaat als klant te gronde te leren kennen. Hierdoor slagen we erin de ideale match te maken tussen kandidaat en job.