Solliciteren bij iStorm

Hoe gaat dat?

1. Solliciteer je vandaag via onze website? Uw sollicitatie wordt bezorgd aan onze expert.

2. Onze expert doet er alles aan om je zo snel mogelijk persoonlijk te berichten. Je hoort dus heel snel of we je graag persoonlijk spreken. Een eerste kennismaking kan vaak per telefoon doorgaan.


3. Volgende rondes:
  
Elke klant en elke kandidaat kan bij ons rekenen op persoonlijk advies en een proces op maat. Het aantal interviews, testen en de tijd die voor jou en voor deze functie nodig zijn, bespreken we tijdens de kennismaking.

We voeren een overleg uit om te bepalen of jouw competenties en profiel en de vragen van je potentiƫle werkgever op elkaar zijn afgestemd. We bezorgen in deze fase ook je CV aan je potentiƫle werkgever. Dit doen we echter pas na overleg met jou.

Elke consultant bij iStorm is gespecialiseerd binnen de technologische markt. Je hebt dus recruiters voor jou die je profiel begrijpen en die een echte meerwaarde kunnen bieden in je zoektocht. Er zijn veel vacatures in informatica, maar onze consultants raden jou alleen de beste aan!


4. Voorstel: Was er een wederzijdse klik? Dan doen wij, samen met onze klant graag een voorstel op jouw maat

5. Welkom! Je kunt bij onze klant rekenen op een warm welkom, na ondertekening van je contract uiteraard.


We behandelen de gegevens die je ons toevertrouwt met de grootste zorg. Wil je weten hoe we die beheren? Je vindt meer informatie met betrekking tot dit onderwerp in onze privacyverklaring.